L1quiD:
Пару днів тому отримав з номеру KYIVSTAR (при детальнішому розгляді виявилося, що це 59487827, але хіба це щось змінює?): "Нажаль даний номер не використовується. Телефонуйте на 146 і отримайте більше розваг. Тариф: 4 грн/з'єднання, 2 грн/хв. Інфо:87031770770" Звичайний спам, але чому оператор допускає таке з номеру, який ідентифікується, як його назва? Я ж не на Лайфі Вільному, щоб таке отримувати, а на контрактному Куївстарі з дуууже великим щомісячним рахунком. Нащо мені таке щастя? Так от вони прийшли о 7-00 та 7-30 ранку в понеділок! Перше речення довелося перечитувати декілька разів, аби зрозуміти, що мене не відключили від мережі, але щойно прокинувшись все-одно довелося спробувати здійснити виклик, аби впевнитися, що все нормально. І що за дивний номер для інфо?
..така ж смс-ка приходить вже раз 3-4, при чому (спеціально звертав увагу на гроші на рахунку) мінусує з мене 35 копійок, оператор говорить, що це з мого телефону шлють смс на невірний короткий номерПару днів тому отримав з номеру KYIVSTAR (при детальнішому розгляді виявилося, що це 59487827, але хіба це щось змінює?): "Нажаль даний номер не використовується. Телефонуйте на 146 і отримайте більше розваг. Тариф: 4 грн/з'єднання, 2 грн/хв. Інфо:87031770770" Звичайний спам, але чому оператор допускає таке з номеру, який ідентифікується, як його назва? Я ж не на Лайфі Вільному, щоб таке отримувати, а на контрактному Куївстарі з дуууже великим щомісячним рахунком. Нащо мені таке щастя? Так от вони прийшли о 7-00 та 7-30 ранку в понеділок! Перше речення довелося перечитувати декілька разів, аби зрозуміти, що мене не відключили від мережі, але щойно прокинувшись все-одно довелося спробувати здійснити виклик, аби впевнитися, що все нормально. І що за дивний номер для інфо?
є підозра, що підхопив якийсь мобільний вірус (телефон - комунікатор на ВМ Хда Орбіт), поки переставлю карточку в інший телефон, а на комунікатор поставлю білайновську сімку, гляну що далі буде